Ik ben Riccardo Boscolo, geboren in Chioggia Italië. In 1978 tot 1980 heb ik een opleiding gevolgd bij Fc Padova als keeper. In 1990 ben ik naar Nederland verhuisd, naar het Friese dorpje Hardegarijp. Daar heb ik in een 1e en 2e elftal gekeept. Ik heb daarna nog 2 jaar als keeper gespeeld in Trynwalden.

Mijn grote passie is het geven van keeperstraining. Ik ben een gediplomeerde keepertrainer met o.a. een KNVB Keepercoach 2 certificering (i.s.m. Frans Hoek ) en een Pro Goal certificaat (Maarten Arts). Na mijn sportieve keepersloopbaan ben ik ruim 14 jaar actief als keepertrainer bij Hardegarijp van 2002 tot 2008 en in Trynwalden van 2009 tot 2013, daarnaast heb ik geassisteerd bij een andere keepersschool.

In mijn tijd in Italië heb ik veel ervaring opgedaan als trainer en ik ben daarom ook aangesloten bij de Italiaanse bond van amateurkeepertrainers. In de afgelopen jaren tot en met nu heb ik het genoegen om als trainer bij S.C. Stiens de keeperstraining te verzorgen voor de jeugd en de senioren. Daarnaast geven we namens de keepersschool ook meerdere trainingen aan de jeugdkeepers van GAVC Grou, vv Sint Annaparochie, Kootstertille en fc Birdaad.

Wil je graag keeperstraining volgen dan kan dat! Meld je aan door op de onderstaande button te klikken.